Rijles

Je rijbewijs snel op zak

Ben je net 17 geworden? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk starten met je eerste rijles. Bij rijschool De Leidse helpen we je graag op weg. Krijg rijles in een moderne en sportieve lesauto. Deze is door zijn lage CO2 uitstoot en schone motor ook nog eens goed voor het milieu. Je krijgt les met behulp van parkeersensoren, een achteruitrijcamera, een uitgebreid TomTom navigatiesysteem en zijn er digitale plattegronden beschikbaar.

Rijles volgen? Bekijk onze pakketten

Bij rijschool De Leidse hebben we diverse rijles pakketten beschikbaar. We hebben voor ieder budget een passend pakket. Deze zijn een stuk voordeliger dan losse lessen. Zo zijn er pakketten waarbij een les zelfs maar 30 euro kost. Praktijkexamen en theorie-examentraining zijn hierbij inbegrepen. Meer informatie over de prijzen kan je vinden op onze website. Like ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen.

Geef een rijles door aan bekende

Met onze nieuwe doorgeefregeling kom je nooit met ongebruikte lessen te zitten. Ben je geslaagd voor je praktijkexamen en heb je nog lessen over? Deze kan je makkelijk doorgeven aan vrienden, familie en bekenden. Het is aan jou of je voor een rijles geld vraagt. Op deze manier kan je iemand helpen om gratis of voordelig rijles te volgen. Geef je liever iemand een les cadeau? Dat kan ook. Via de website kan je makkelijk een cadeaubon aanvragen. Deze komen we persoonlijk bij de gelukkige overhandigen.

rijles

Kies voor rijschool De Leidse

Wil je op een prettige manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Enkele voordelen waarom je voor onze rijschool zou moeten kiezen:

    • Volg al rijles vanaf 30 euro
    • Theorie-examentraining en leermateriaal beschikbaar
    • Volg een opfriscursus of spoedopleiding
    • Rijles in een moderne en sportieve lesauto
    • Geef iemand een cadeaubon of geef lessen door

Ons werkgebied

We zijn gevestigd in Leiden maar natuurlijk werkzaam in een veel breder gebied.

Woon jij in of rondom onderstaande plaatsen? Dan ben jij van harte welkom bij onze rijschool.

Ben je al overtuigd?

Wil je graag een rijlessen bij ons inplannen? Vul dan het formulier in op onze website. Wil je meer informatie en contact? Bel ons gerust. Een van onze medewerkers staat graag voor je klaar. We zijn te bereiken via 071-2032132 of stuur een mail via info@rijschooldeleidse.nl Wanneer plan jij bij ons je eerste rijles?