Rijschool Wassenaar

Leer voordelig autorijden bij onze rijschool in Wassenaar

Bij rijschool De Leidse bewijzen we dat je rijbewijs halen geen dure bijkomstigheid hoeft te zijn. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om zijn of haar rijbewijs te halen. Wij hanteren scherpe tarieven, moderne leermiddelen en beschikken over ervaren instructeurs. Bij onze rijschool doe je gegarandeerd kwalitatieve rijervaring op in Wassenaar en omgeving.

Rijles in sportieve en milieuvriendelijke lesauto

Bij onze rijschool in Wassenaar wordt er gebruikgemaakt van een fraaie sportieve en vooral milieuvriendelijke lesauto. Deze efficiënte lesauto heeft een schone motor, laag brandstofverbruik en een minimale CO2 uitstoot. Ook beschikt de lesauto over diverse moderne snufjes, zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera, radio/cd-speler met iPod aansluiting en startstop-systeem. Met deze lesauto ga je met een goed gevoel de weg op. Via de website kan je makkelijk en snel een rijles afspraak maken bij onze autorijschool in Wassenaar.

De beste lessen tegen de scherpste prijs in Wassenaar

Bij rijschool De Leidse krijgt u gegarandeerd kwalitatieve rijlessen in Wassenaar en omgeving tegen een voordelig tarief. Rijlessen zijn vaak een dure kwestie en wij, bij dé rijschool in Wassenaar, begrijpen dat niet ieder budget dit toelaat. Wij bieden daarom diverse pakketten en lessen aan.

  • Diverse complete lespakketten
  • Spoedopleidingen
  • Opfriscursussen
  • Voordeelbundels

Naast lespakketten bieden we ook voordeelbundels aan om je huidige lespakket aan te vullen. Op onze site staan alle actuele prijzen van onze pakketten. Like ons ook op Facebook om op de hoogte te worden gehouden van diverse aanbiedingen van onze rijschool.

Rijschool Wassenaar

Spoedopleiding nodig?

Wil je snel je rijbewijs halen, dan kan dat bij rijschool in Wassenaar ook. Door middel van een intest wordt vooraf bepaald hoeveel lessen je nodig hebt. Als je besluit deze spoedopleiding daadwerkelijk bij onze autorijschool in Wassenaar te volgen, is deze intest geheel kosteloos. Heb je je theorie examen gehaald, dan plannen we je praktijkexamen direct in. Het is wel een vereiste dat je minstens 16 jaar en 11 maanden oud bent.

Overwin je faalangst

Faalangst kan je er belemmeren in je leven en je rijbewijs halen zal daarom niet altijd even makkelijk gaan. Onze rijschool in Wassenaar is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Indien je last hebt van faalangst of erg gespannen bent, kan je dit aangeven in het intakegesprek. Zo kunnen we de lessen hierop aanpassen. Een intakegesprek is gemakkelijk in te plannen via ons telefoonnummer 071-2032132.