Rijschool Leiden

Autorijden bij onze rijschool in Leiden

Wil je op een prettige en betrouwbare manier je rijbewijs halen bij een rijschool in Leiden? Dat kan bij Rijschool De Leidse! Er wordt gebruikgemaakt van de modernste leermiddelen tijdens de theorie- en praktijkles. Hierbij valt te denken aan het TomTom navigatiesysteem, instructiefilmpjes, een digitale verkeersbordentrainer en digitale plattegronden. Ook voor mensen met faalangst biedt Rijschool De Leidse aangepaste lessen aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij met een goed gevoel de weg op gaat in Leiden!

Krijg rijles in Leiden in een sportieve lesauto

Bij onze rijschool in Leiden krijg je rijles in de sportieve, veilige en milieuvriendelijke lesauto. Deze is voorzien van de nieuwste snufjes, zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera, een radio- en cd-speler met iPod-aansluiting en startstop-systeem. Je rijbewijs halen was nog nooit zo makkelijk als bij rijschool De Leidse. Haal dus snel bij onze autorijschool je roze pasje en ga zelf de weg op in Leiden en omgeving.

Digitaal leren voor je theorie examen

Ook voor al je auto theorie examen materiaal ben je bij onze rijschool De Leidse in Leiden aan het juiste adres. Zo beiden we de leerlingen van onze autorijschool een theoriecursus, boeken, cd-roms en examentraining online aan. Op deze manier kun je op je eigen tempo thuis aan de slag. Als rijschool in Leiden raden wij je aan om hier vroegtijdig mee te starten. Je mag pas een praktijkexamen doen als je geslaagd bent voor het theorie examen. Het examen voor personenauto’s bestaat sinds 1 maart 2009 uit drie onderdelen.

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht

Klassikaal, zelfstandig of digitaal theorie oefenen

Bij het eerste onderdeel mag je 12 fouten hebben en bij de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht mag je in totaal 5 fouten hebben. Je moet voor beide onderdelen een voldoende behalen om te slagen. Leer je liever klassikaal? Dat kan bij onze autorijschool ook. Bij Rijschool De Leidse kun je in kleine groepjes klassikaal theorieles volgen. Via de webshop van theorie-leren kun je snel en gemakkelijk je theorieboeken en cd-roms bestellen. Onze instructeurs helpen je graag.

rijschool leiden

Doelgerichte rij-opleiding in Leiden met verschillende rijles pakketten

Bij onze rijschool in Leiden kun je kiezen voor verschillende lespakketten. Via een digitale instructiekaart worden al je vorderingen vastgelegd. De duur van een rijles kan variëren van 60, 90 tot 120 minuten. Dit wordt vooraf door jou bepaald en hierbij wordt rekening gehouden met het onderwerp en de concentratieboog van de leerling. Benieuwd geworden en op zoek naar een rijles in Leiden? Neem dan contact met ons op via 071-2032132. Wij zijn jouw rijschool in Leiden als je goed wilt lessen en snel je rijbewijs wilt halen!