Rijschool Voorschoten

Snel je rijbewijs halen in Voorschoten

Vind je het tijd om zelf de weg op te mogen en wil je lessen bij een betrouwbare rijschool in Voorschoten? Dan zit je goed bij Rijschool De Leidse. Als moderne rijschool kunnen wij onze leerlingen de modernste snufjes bieden in onze sportieve, maar vooral milieuvriendelijke lesauto. Tevens bieden we digitale hulpmiddelen aan, zoals instructiefilmpjes, digitale plattegronden en verkeersbordentrainers. Ook hebben we digitale hulpmiddelen voor jou. Rijschool De Leidse biedt verschillende rijles pakketten aan in Voorschoten en er is voor ieder wat wils. Ontdek het snel en kom bij ons je rijbewijs halen!

Diverse lespakketten tegen scherpe tarieven

Het halen van je rijbewijs kan een dure kwestie zijn en dat snappen we maar al te goed. Onze rijschool in Voorschoten biedt jou daarom diverse lespakketten aan tegen scherpe tarieven. Op deze manier zit er altijd een pakket bij dat bij je past. Daarnaast biedt onze autorijschool ook voordeelbundels en opfriscursussen aan in Voorschoten. Nieuw is onze doorgeefregeling. Indien je na het behalen van je praktijkexamen nog lessen uit je pakket overhebt, kun je deze doorgeven aan je broer, zus, vriend, vriendin of wie je maar wilt. Je mag hierbij zelf bepalen of je daar geld voor vraagt of niet. Bekijk alle pakketten en tarieven op onze website.

Binnen een maand je rijbewijs in Voorschoten

Bij ons is het ook mogelijk om je rijbewijs in Voorschoten met spoed te halen binnen een maand. Nadat we een test bij je hebben afgelegd, bepalen we het aantal lessen dat je nodig hebt voor deze spoedopleiding. Deze test is geheel gratis en aan te vragen op onze website. Indien het theorie examen is behaald, plannen wij direct het praktijkexamen in. Op die manier kun je binnen een maand je rijbewijs op zak hebben. Het is wel een vereiste dat je minstens 16 jaar en 11 maanden oud bent en doordeweeks genoeg tijd hebt om de lessen bij rijschool De Leidse te kunnen volgen.

Rijschool Voorschoten

Waarom kiezen voor rijschool De Leidse?

Het kiezen van een geschikte rijschool in Voortschoten kan een lastige keuze zijn. Daarom zetten we graag nog eens op een rijtje waarom je zou moeten kiezen voor onze autorijschool in Voorschoten:

  • Diverse lespakketten tegen scherpe tarieven
  • Moderne leermiddelen in Voorschoten
  • Ervaren en betrouwbare rijinstructeurs
  • Rijles in een sportieve en fraaie lesauto
  • Haal ook je theorie examen bij ons

Wil je meer informatie of wil je direct een afspraak voor je eerste rijles maken? Vul dan het formulier in op de website of neem contact op via 071-2032132 of via info@rijschooldeleidse.nl. Les jij binnenkort bij onze rijschool in Voorschoten?