Rijschool Noordwijk

Hoog slagingspercentage bij onze Rijschool in Noordwijk

Ben je woonachtig in Noordwijk en ben je opzoek naar een rijschool waarbij je rijbewijs halen meestal al in een poging lukt? Zoek dan niet verder! Wij van rijschool in Noordwijk snappen maar al te goed hoe vervelend het is om veel tijd en geld kwijt te zijn aan het halen van je rijbewijs. Met onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat je met een goed gevoel de weg opgaat. Vraag nu snel, via onze website, je eerste rijles in Noordwijk aan.

Theorie oefenen en rijles op maat

Bij onze rijschool in Noordwijk bieden we graag theorie en rijles dat bij jou past. Zo houden we bijvoorbeeld je voortgang bij via een digitale instructiekaart. Op deze manier kan je makkelijk inzien hoe je scoort op bepaalde punten en welke onderdelen extra oefening vereist. Een rijles kan variëren van 60, 90 tot 120 minuten. De duur van een les bij onze autorijschool ligt aan het onderwerp van die dag en de concentratieboog/wens van de leerling. Ook als je last hebt van faalangst of spanningen, dan passen wij de rijles aan. Geef dit daarom ook vooral aan tijdens het intakegesprek. Rijschool De Leidse vindt het belangrijk dat iedereen met een zelfverzekerd en goed gevoel de auto instapt.

Kies het rijles pakket dat bij je past bij onze rijschool in Noordwijk

Bij rijschool De Leidse kan je kiezen voor losse lessen, maar ook kiezen voor rijlespakketten. Dit laatste is een stuk voordeliger en kan eventueel worden uitgebreid met onze voordeelbundels. Woon je in Noordwijk en ben je op zoek naar een rijschool die ook een opfriscursus, materiaal voor je theorie examen, of een spoedopleiding verzorgt, dan ben je bij rijschool in Noordwijk ook aan het juiste adres. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor actuele aanbiedingen en leuke nieuwtjes.

rijschool Noordwijk

Blijf niet zitten met overgebleven rijlessen bij onze autorijschool

Onze rijschool in Noordwijk komt met een nieuw concept, de doorgeef regeling. Als je na het halen van je rijbewijs nog lessen overhebt uit je pakket kan je deze makkelijk doorgeven aan familie, vrienden of kennissen in Noordwijk of omgeving.

  • Je kan rijlessen die je tegoed hebt bij onze rijschool makkelijk doorgeven aan bekenden
  • Beslis zelf of je geld vraagt voor een rijles
  • Er worden geen lessen verspild
  • Op deze manier help je andere gratis of voordelig rijlessen te volgen

Onze autorijschool staat je graag te woord voor meer informatie over rijles in Noordwijk en omgeving via 071-2032132.