Rijschool Voorhout

Profiteer van onze kennis en ervaring

Rijschool De Leidse richt zich op alle inwoners van Voorhout en omgeving om ieder te helpen zijn rijbewijs te halen. We hebben ervaren rijinstructeurs in dienst met jarenlange ervaring. Of je nu jong of oud bent, we willen dat iedereen met een fijn en zeker gevoel achter het stuur laten kruipen. We zorgen ervoor dat het volgen van rijles leuk wordt. Kiest u voor onze rijschool in Voorhout?

Met spoed je praktijk en theorie in Voorhout?

Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen en de weg op? Rijschool De Leidse helpt je daarbij. Via een intest bepalen we hoeveel rijlessen je nodig hebt. Als je ervoor kiest om rijles te volgen bij onze autorijschool, dan is deze intest geheel kosteloos. Zodra je het auto theorie examen hebt behaald, plannen wij direct je praktijkexamen in. Op deze manier zorgen we ervoor dat je binnen ongeveer een maand je rijbewijs op zak hebt. Om je praktijkexamen te halen in Voorhout is het wel een vereiste dat je minimaal 16 en 11 maanden oud bent. Al het leermateriaal voor je theorie examen is bij ons op de webshop theorie-leren.nl te vinden. Woon je bij onze rijschool nabij Voorhout in de buurt, dan is klassikaal les volgen ook een optie. Wij helpen je optimaal bij het halen van je rijbewijs.

We doen die extra stap

Onze rijschool in Voorhout helpt jong en oud de weg op. We kiezen samen het juiste pakket dat bij je past en jagen je niet op extra kosten. Maar wij bieden u meer. Waarom zou je moeten kiezen voor onze rijschool?

  • Voordelige rijlespakketten
  • Spoedopleiding en opfriscursus beschikbaar
  • Doorgeefregeling van overgebleven lessen
  • Hou online je voortgang bij
  • Hoog slagingspercentage

rijschool Voorhout

Rijles op maat

Bij onze rijschool willen we dat ieder een passende rijles met plezier kan volgen in Voorhout. Via een intakegesprek stemmen we af wat je wensen zijn. Op deze manier kan je snel je rijbewijs halen. Via de digitale instructiekaart die onze rijschool in Voorhout aanbiedt, kan je makkelijk je voortgang bij houden.
Bij ons kan je ook terecht voor een opfriscursus en je auto theorie examen halen. Woon je in Voorhout en opzoek naar een betrouwbare rijschool? Zoek dan niet verder en bel ons voor meer informatie of voor een eerste rijles via 071-2032132.