Rijschool Leiderdorp

Je rijbewijs haal je bij onze autorijschool

Wil je graag je rijbewijs halen bij een betrouwbare rijschool in Leiderdorp of omgeving? Wij van autorijschool De Leidse zijn je graag te dienst met rijles, een theoriecursus, gratis proefles en een spoedcursus. Onze rijschool heeft ervaren en betrouwbare rijinstructeurs in dienst die je een rijles op maat aanbieden. We maken bij onze autorijschool gebruik van de beste lesauto’s. Zo ga je de wegen van Leiderdorp op in een fraaie en sportieve lesauto. Met zijn schone motor en lage CO2 uitstoot ga je milieuvriendelijke op pad.

Een veelzijdige rijschool in Leiderdorp

Wij van rijschool De Leidse hanteren een moderne aanpak. Je krijgt rijles in een lesauto die is voorzien van een uitgebreid TomTom navigatiesysteem, startstop-systeem en een radio/cd-speler met iPod aansluiting. Ook bieden we digitale leermiddelen aan die van pas kunnen komen. Hierbij kunt u denken aan online instructie-filmpjes, digitale verkeersbordentrainer en plattegronden. Zo zijn we dé modernste rijschool in Leiderdorp en omgeving met een breed aanbod van lespakketten. Naast diverse rijlespakketten bieden we ook een spoedopleiding, opfriscursus en voordeelbundels aan. Ben je erg gespannen of heb je last van faalangst? Dan passen we hier onze lessen op aan. Een rijbewijs halen is voor iedereen mogelijk!

Snel je theorie examen halen door een uitstekende theoriecursus

Woon je in Leiderdorp en moet je ook je theorie examen nog halen? Voor een theoriecursus, boeken, cd-roms en examentrainingen kan je ook terecht bij rijschool De Leidse. Via onze webshop theorie-leren.nl kan je al het materiaal snel bij onze rijschool bestellen. Tevens is ook al het materiaal digitaal beschikbaar. Op deze manier kan je op je eigen tempo voor je theorie examen leren. Opzoek naar een rijschool in Leiderdorp die klassikaal theorieles geeft? Dit is ook mogelijk bij onze autorijschool.

rijschool Leiderdorp

Daarom kies je voor onze rijschool in Leiderdorp

We snappen dat het lastig kan zijn om een geschikte rijschool te vinden in de buurt. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je schakelt onze rijschool nabij Leiderdorp in, omdat:

   • Sportieve en milieuvriendelijke lesauto
   • Diverse voordelige rijlespakketten beschikbaar in Leiderdorp
   • Al het materiaal verkrijgbaar voor je theorie examen
   • Betrouwbare en ervaren rijinstructeurs tot je beschikking
   • Moderne hulpmiddelen

Autorijschool De Leidse is jouw rijschool in Leiderdorp! Of je nu opzoek bent naar een rijlespakket, een spoedopleiding, leermateriaal om auto theorie te oefenen of een opfriscursus. Op deze website staat alle informatie met betrekking tot ons aanbod. Onze rijschool staat klaar voor iedereen in de omgeving van Leiderdorp. Meer weten? Bel 071-2032132.