Rijbewijs halen

De Leidse is jouw rijschool!

Ben je op de leeftijd gekomen dat je eindelijk je rijbewijs mag halen, dan wil je natuurlijk zo snel beginnen. Rijschool de Leidse staat voor je klaar en helpt je de weg op. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring met leerlingen van jong tot oud. Bij rijschool De Leidse is het geen probleem of je nu doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend wilt lessen. Ook hebben we voor elk budget een passend rijlespakket en hebben we theorie leermiddelen beschikbaar. Kom bij ons je rijbewijs halen!

Rijles op maat

Je rijbewijs halen gaat bij ieder op een ander tempo. Bij rijschool De Leidse nemen we de aandacht voor je. Al je vorderingen worden op een instructiekaart bijgehouden. Deze kan je gemakkelijk digitaal inzien. De duur van je rijles varieert van 60, 90 tot 120 minuten. Dit ligt natuurlijk aan het onderwerp die les en het concentratievermogen van de leerling. Heb je last van spanningen of faalangst? Meld dit dan aan ons. We zorgen ervoor dat iedereen een rijbewijs kan halen.

Binnen een maand je rijbewijs halen

Bij rijschool De Leidse is het ook mogelijk om binnen een maand je rijbewijs te halen. Ben je tenminste 16 jaar en 11 maanden, dan kan je bij ons een spoedopleiding volgen. Nadat je geslaagd bent voor het theorie-examen plannen we direct het praktijkexamen in. Liever even je kennis opfrissen en weer zelfverzekerd de weg op? Dan kan je ervoor kiezen om een opfriscursus te volgen. Deze cursus bestaat uit een stukje theorie, maar zal voornamelijk plaatsvinden in de auto. De kosten van de spoedopleiding en de opfriscursus zijn te vinden op onze website.

rijbewijs halen

Waarom rijschool De Leidse?

We snappen dat het kiezen van een rijschool soms lastig kan zijn. We zetten even op een rijtje waarom je bij ons je rijbewijs moet halen:

  • Flexibele lestijden
  • Rijles op maat
  • Online je voortgang bijhouden
  • Diverse rijlespakketten tegen scherpe tarieven
  • Opfriscursus en spoedopleiding beschikbaar
  • Pakketten zijn in termijnen te betalen
  • Rijles en examen altijd in overleg inplannen

Ons werkgebied

We zijn gevestigd in Leiden maar natuurlijk werkzaam in een veel breder gebied.

Woon jij in of rondom onderstaande plaatsen? Dan ben jij van harte welkom bij onze rijschool.

Zien we je binnenkort?

Ben je geïnteresseerd in onze rijschool en wil je bij ons je rijbewijs halen? We helpen je graag verder. Neem contact op via 071-2032132 of stuur een mailtje via info@rijschooldeleidse.nl. Je rijbewijs halen was nog nooit zo makkelijk.