Ons team

Onze medewerkers helpen je graag de weg op

Wil je graag je rijbewijs halen bij een betrouwbare rijschool in Leiden of omgeving? Wij van autorijschool De Leidse zijn je graag te dienst. We hebben ervaren en betrouwbare rijinstructeurs in dienst die je een rijles op maat aanbieden. Je rijbewijs halen gaat bij ieder op een ander tempo. Bij rijschool De Leidse nemen we de aandacht voor je. Al je vorderingen worden op een instructiekaart bijgehouden. Deze kan je gemakkelijk digitaal inzien.

We maken bij onze rijschool gebruik van de beste lesauto’s. Zo ga je de weg op in een fraaie en sportieve lesauto. Deze heeft een schone motor en lage CO2 uitstoot en ga je milieuvriendelijke op pad. Ook zijn onze lesauto’s voorzien van de nieuwste snufjes. Zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, radio/cd speler met ipod aansluiting en startstop systeem.

Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van de modernste leermiddelen, zoals een uitgebreide TomTom Navigatie systeem. Maar ook instructie-filmpjes, digitale verkeersbordentrainer en digitale plattengronden op de Ipad.