Rijschool Zoeterwoude

Leer snel autorijden in Zoeterwoude en omgeving

Het volgen van rijles bij een goede en betrouwbare rijschool is van groot belang. Je krijgt bij onze rijschool in Zoeterwoude rijles van ervaren instructeurs die al vele mensen hebben geholpen met het behalen van zijn of haar rijbewijs. Wil je ook leren autorijden in Zoeterwoude? Bij onze rijschool zorgen we ervoor dat het halen van je rijbewijs een fijne ervaring wordt!

Vraag direct je eerste rijles aan in

Kan je niet wachten om de weg op te gaan? Via de website van rijschool Zoeterwoude kan je terecht voor:

Nog vragen? Aarzel dan niet en bel met onze rijschool via 071-2032132.

Krijg rijles in de beste lesauto’s in Zoeterwoude

Bij autorijschool De Leidse ga je de straten van Zoeterwoude op in een sportieve en fraaie lesauto. Met zijn lage CO2 uitstoot en schone motor is onze lesauto ook nog eens bijzonder milieuvriendelijk. We geven les door middel van allerlei moderne snufjes. Hierbij valt te denken aan een uitgebreid TomTom navigatiesysteem, startstop-systeem en een radio/cd-speler met iPod aansluiting. Tevens maken we gebruik van instructie-filmpjes, digitale verkeersbordentrainer en een digitale plattegrond. Je rijbewijs halen was nog nooit zo leuk!

Begin direct met het leren voor je theorie examen

Onze autorijschool heeft ook een eigen webshop waar al het theorie examen materiaal te vinden is. Zo kan je bij onze rijschool in Zoeterwoude terecht voor theorieboeken, cd-roms, theoriecursussen en examentrainingen. Dit bieden we ook digitaal aan zodat je gelijk kan starten in Zoeterwoude. Via theorie-leren.nl bestel je snel alle benodigdheden. Via de mail krijg je dan direct een toegangscode zodat je kan starten met leren. Ook kan je bij onze rijschool terecht als je liever klassikaal theorieles wilt volgen. Je kunt theorie examen doen als je 16 jaar of ouder bent. Bekijk snel al onze tarieven.

rijschool Zoeterwoude

Kom niet te zitten met ongebruikte lessen

Kies je voor onze rijschool in Zoeterwoude, dan kun je met de nieuwe regeling jouw ongebruikte lessen doorgeven. Heb je een van onze rijlespakketten aangeschaft en al je praktijkexamen gehaald voordat je lessen op waren? Met de nieuwe doorgeefregeling van onze rijschool kan je een of meerdere rijlessen doorgeven aan een van je vrienden, familie of kennissen in Zoeterwoude. Het is aan jou of je voor een rijles geld vraagt. Benieuwd geworden naar hoe wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact op via 071-2032132. Wij vertellen je graag meer.