OVER ONS

Rijschool De Leidse

Rijschool De Leidse helpt je zo snel mogelijk de weg op. Met onze betrouwbare rijinstructeurs met jarenlange ervaring is het halen van je rijbewijs een fluitje van een cent. Bij onze autorijschool rijden wij in de fraaie en sportieve lesauto’s. Deze is door zijn schone motor en lage CO2 uitstoot bijzonder vriendelijk voor het milieu. Daarnaast is deze auto voorzien van parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, een startstopsysteem en een radio/cd-speler met iPod aansluiting. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van de modernste leermiddelen, zoals een uitgebreide TomTom Navigatie systeem. Maar ook instructie-filmpjes, digitale verkeersbordentrainer en digitale plattengronden op de iPad.

Lesgebied

Rijschool De Leidse verzorgt rijlessen in verschillende plaatsen. Zo zijn wij voornamelijk te vinden in onder andere:

Rijopleidingen

Op een prettige manier jouw rijbewijs halen in Leiden en omgeving? Dat doe je bij een moderne rijschool. Rijschool De Leidse is zo’n rijschool.

 1. Autorijlessen

  Bij rijschool De Leidse hebben we diverse rijles pakketten beschikbaar. We hebben voor ieder budget een passend pakket. Deze zijn een stuk voordeliger dan losse lessen. Zo zijn er pakketten waarbij een rijles zelfs maar 30 euro kost. Praktijkexamen en theorie-examentraining zijn hierbij inbegrepen. Meer informatie over de prijzen kan je vinden bij tarieven op onze site.

 2. Spoedopleiding

  Met spoed je rijbewijs halen, dan kan dat ook bij Rijschool De Leidse. Nadat je bij ons een intest heeft gedaan bepalen we hoeveel rijlessen je nodig hebt voor de spoedopleiding. Als je bij ons de spoedopleiding gaat volgen, dan is deze intest geheel gratis. Als je bent geslaagd voor je theorie-examen plannen wij gelijk een praktijkexamen in. Zo heb je binnen ongeveer een maand je rijbewijs op zak.

 3. Opfriscursus

  Voel je zekerder in de auto met onze opfriscursus. Heb je allang je rijbewijs op zak? Maar is het vertrouwen weg? Weet je niet meer precies wat de verkeersregels zijn?
  Ben je gewoon bang voor de snelweg, vrachtauto’s of iets anders? Volg dan onze opfriscursus. Na een intake ontvang je van ons een theorieboek, bepalen we samen wat de doelstellingen zijn en hoe we die gaan bereiken. De opfriscursus zal bestaan uit een stukje theorie maar zal voornamelijk in de auto plaatsvinden. De kosten hiervan vind je terug in onze prijslijst.

 4. Doorgeefregeling

  Kies je voor onze rijschool De Leidse, dan kun je met de nieuwe regeling jouw ongebruikte lessen doorgeven. Heb je een van onze rijlespakketten aangeschaft en al je praktijkexamen gehaald voordat je lessen op waren? Met de nieuwe doorgeefregeling van onze rijschool kan je een of meerdere rijlessen doorgeven aan een van je vrienden, familie of kennissen in Leiden en omgeving. Het is aan jou of je voor een rijles geld vraagt.

 5. Cadeaubon

  Kerst, sinterklaas, jarig of geslaagd voor je schoolexamen. Het is altijd leuk om één of meerdere rijlessen cadeau te krijgen. Wij zorgen ervoor dat de cadeaubon op tijd op de juiste plaats van bestemming komt. Of we komen de cadeaubon persoonlijk aan de gelukkige overhandigen.

Onze visie

Bij rijschool De Leidse vinden we het belangrijk dat de rijlessen worden aangepast aan de klant. Zo kan de les variëren van 60, 90 tot 120 minuten. Dit ligt aan het onderwerp dat die dag wordt behandeld en het concentratievermogen van de leerling. Last van erge spanningen of van faalangst? Ook daarvoor ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. Onze rijinstructeurs leren je op eigen tempo het voertuig besturen en maken je bekend met alle verkeersregels. Via de digitale instructiekaart die we bij onze rijschool hanteren kan je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

Reacties

Wat zeggen onze klanten