Rijschool Noordwijkerhout

Kwalitatieve lessen tegen scherpe prijzen in Noordwijkerhout

Bij rijschool in Noordwijkerhout weten we als geen ander dat rijlessen een dure bijkomstigheid kan zijn. Woon je in Noordwijkerhout en wil je snel en efficiënt je rijbewijs halen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze rijschool in Noordwijkerhout! Onze autorijschool biedt diverse pakketten aan tegen scherpe tarieven. Zo zit er altijd een pakket bij dat bij je past.

De weg op in een fraaie lesauto

Bij onze rijschool in Noordwijkerhout rij je in sportieve en milieuvriendelijke lesauto’s. Deze lesauto heeft een fraai uiterlijk en heeft een schone motor met een lage CO2 uitstoot. We laten je de weg op gaan met de modernste snufjes. Zo heeft deze auto een uitgebreid TomTom navigatiesysteem, een startstop-systeem en een radio/cd-speler met iPod aansluiting. Bij rijschool Noordwijkerhout krijg je ook diverse digitale leermiddelen. Hierbij valt te denken aan instructie-filmpjes, digitale verkeersbordentrainer en digitale plattegronden voor de iPad.

Theorie examen leren in je eigen tijd

Ook kun je bij onze autorijschool in Noordwijkerhout terecht voor het halen van je auto theorie examen. Dit kan in kleine groepjes klassikaal waar samen de theorie geoefend wordt, maar deze theoriecursus kan ook vanuit huis. Via onze webshop theorie-leren kan je gemakkelijk je theorieboeken en cd-roms bestellen. Ook hebben we een digitale leermateriaal en examentrainingen. Hiermee kan je ook je slagingspercentage mee inzien. Het auto theorie examen bevat drie onderdelen die ieder met een voldoende moet worden afgesloten.

  • 25 vragen met betrekking tot gevaarherkenning
  • 30 vragen met betrekking tot verkeersregels
  • 10 vragen met betrekking tot verkeersinzicht

Rijschool De Leidse raadt je aan om vroegtijdig te starten met het leren van de auto theorie in Noordwijkhout

rijschool Noordwijkerhout

Geef een rijles cadeau!

Wat is er nu leuker dan iemand op weg te helpen bij het halen van zijn rijbewijs? Bij rijschool Noordwijkerhout kan je makkelijk via onze website iemand een of meerdere rijlessen cadeau geven. Iemand van onze rijschool komt de cadeaubon persoonlijk aan degene overhandigen.

Waarom kiezen voor rijschool De Leidse in Noordwijkerhout?

Als betrouwbare en moderne rijschool zijn wij de juiste keuze voor inwoners van Noordwijkerhout. Naast diverse lespakketten bieden wij ook spoedopleidingen en opfriscursussen aan. Ook kunnen mensen met faalangst bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een fijn gevoel de weg op gaat. Onze leerlingen kunnen hun voortgang makkelijk digitaal inzien en ook het halen van je theorie examen is bij onze autorijschool geen probleem. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Bekijk dan onze website of plan direct je eerste rijles in.