Rijschool Katwijk

Goedkoop auto rijles en theorie in Katwijk

Ben jij woonachtig in Katwijk en op de leeftijd bent gekomen dat je officieel de weg op mag? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je theorie examen en praktijk examen halen! Wij snappen dat bij onze rijschool in Katwijk maar al te goed. Vanaf 17 jaar is het mogelijk om je praktijkexamen te doen. Je mag dan tot je 18e alleen aan het verkeer deelnemen onder het toezicht van een begeleider. Rijschool De Leidse heeft jarenlange ervaring met het geven van rijles in Katwijk aan leerlingen van jong tot oud.

Ervaren rijinstructeurs bij onze autorijschool

Bij onze autorijschool werken alleen betrouwbare rijinstructeurs met jarenlange ervaring. We doen er alles aan om je zo efficiënt en snel mogelijk je rijbewijs te laten halen. Met onze stoere maar vooral milieuvriendelijke lesauto ga je de weg op. Deze lesauto is van alle gemakken voorzien en krijg je rijles met hulp van een uitgebreid TomTom navigatiesysteem. Onze autorijschool hanteert alleen moderne hulpmiddelen in Katwijk. Hierbij valt te denken aan handige instructie-filmpjes en een digitale verkeersbordentrainer en plattegrond. Op deze manier krijg je de beste voorbereiding en hulp tijdens je rijles. Ook voor een theoriecursus in Katwijk ben je bij ons aan het goede adres.

Alle voordelen van rijschool Katwijk op een rijtje

Onze rijschool is de beste keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en moderne rijschool in Katwijk.

  • Diverse lespakketten tegen scherpe tarieven
  • Spoedcursus voor rijbewijs en opfriscursussen beschikbaar
  • Handige doorgeefregeling van overgebleven lessen
  • Moderne en milieuvriendelijke lesauto
  • Theorieles / theoriecursus mogelijk

rijschool Katwijk

Al vele geslaagden bij onze rijschool in Katwijk!

Via onze webshop theorie-leren.nl vind je al het materiaal om te slagen voor je auto theorie examen. Je kan bij onze rijschool in Katwijk theorieboeken, cd-roms en examentrainingen bestellen. Deze heb je binnen enkele dagen in huis. Ook als je liever direct start met leren kan je bij ons terecht. Zo hebben we ook al het leermateriaal digitaal beschikbaar. Zodra je een bestelling bij onze rijschool plaatst, krijg je een code in je mail waarmee je direct toeging hebt tot alle leermiddelen voor het theorie examen. Nieuwsgierig geworden en wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Aarzel dan niet en bel direct onze rijschool via 071-2032132.