Rijschool Oegstgeest

Kwalitatieve rijlessen bij jou in Oegstgeest

Woon je in Oegstgeest en wil je graag je rijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool Oegstgeest aan het juiste adres. Als ervaren autorijschool bieden wij diverse rijlespakketten aan om jou te voorzien van je rijbewijs. Rijschool De Leidse maakt gebruik van moderne leermiddelen, ervaren instructeurs en een milieuvriendelijke lesauto. Zo rij je bij onze rijschool in een sportieve en milieuvriendelijke lesauto. Deze is voorzien van parkeersensoren, achteruitrijcamera, een uitgebreide TomTom navigatiesysteem en een radio/cd-speler met iPod aansluiting. Ook voor alle hulpmiddelen voor het behalen van je theorie examen kan je terecht bij onze autorijschool in Oegstgeest. Voor je theorie examen kan je zelfstandig en digitaal leren maar we geven ook klassikaal in kleine groepen les.

Hou digitaal je vorderingen bij

Rijschool Oegstgeest staat voor een doelgerichte rijopleiding en geeft autorijles op maat. Zo wordt er vooraf gekeken hoelang de rijlessen in beslag nemen. Wij bieden lessen van 60,90 en 120 minuten. Dit ligt met name aan de concentratieboog van de leerling en het onderwerp dat die dag aan bod komt. Je vorderingen die je tijdens de rijles in Oegstgeest maakt worden bijgehouden via een digitale instructiekaart. Op deze manier kan je snel je voortgang inzien en kunnen we als rijschool snel bijsturen bij bepaalde knelpunten.

Voordelen van rijschool in Oegstgeest

Opzoek naar een betrouwbare rijschool in Oegstgeest? Zoek dan niet verder! Wij zorgen ervoor dat je op een prettige en moderne manier snel je rijbewijs op zak hebt. Met de vele voordelen die onze autorijschool je biedt is je rijbewijs halen een makkie:

  • Moderne lesauto
  • Digitale leermiddelen
  • Zelf je voortgang bijhouden
  • Diverse voordelige lespakketten
  • Opfriscursussen en spoedopleidingen beschikbaar

rijschool Oegstgeest

Voel je zekerder in de auto met onze opfriscursus

Je rijbewijs allang op zak, maar mis je het zelfvertrouwen om met een fijn gevoel de weg op te gaan? Rijschool Oegstgeest helpt je hierbij. Tijdens deze opfriscursus wordt je kennis bijgespijkerd over bijvoorbeeld de actuele verkeersregels en krijg je tijdens deze een cursus een theorieboek. Theorie is maar een klein onderdeel van deze opfriscursus. Het grootste deel van de opfriscursus zal plaatsvinden in de lesauto van onze rijschool in Oegstgeest. Bekijk het aanbod en de tarieven op onze website. Plan direct je eerste rijles in Oegstgeest of een opfriscursus in via het telefoonnummer 071-2032132.