Spoedcursus rijbewijs

Snel je rijbewijs op zak met een spoedcursus

Op zoek naar een spoedcursus om je rijbewijs te halen? Bij rijschool De Leidse ben je aan het juiste adres. Met ervaren rijinstructeurs ga jij de weg op. We maken gebruik van een sportieve en fraaie lesauto. Deze is zeer milieuvriendelijk dankzij zijn lage CO2 uitstoot en schone motor. Met behulp van een online instructiekaart hou je makkelijk je voortgang bij en haal je snel je rijbewijs.

Binnen een maand je rijbewijs

We snappen bij rijschool De Leidse dat je snel je rijbewijs op zak wilt hebben. Via onze spoedcursus kan je in ongeveer een maand de weg op. Nadat je bij ons een intest hebt gedaan, kunnen wij bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voor de spoedcursus. Als je ook daadwerkelijk bij ons de spoedcursus voor je rijbewijs gaat volgen, is deze intest geheel gratis. Nadat je geslaagd bent voor je theorie-examen plannen wij het praktijkexamen direct in. Zo ben je ervan verzekerd dat je in ongeveer een maand je rijbewijs op zak hebt.

Waarom kiezen voor een spoedcursus bij ons?

We snappen bij autorijschool De Leidse dat het kiezen van een geschikte spoedcursus bij een rijschool lastig kan zijn. Want waarom zou je voor ons kiezen? Dat is heel eenvoudig:

    • Je kan al vanaf 16 jaar en 11 maanden bij ons terecht
    • Gratis intest als je bij ons de spoedcursus gaat volgen
    • Ervaren en betrouwbare instructeurs
    • Hou online je voortgang bij
    • Fraaie en moderne lesauto

spoedcursus rijbewijs

Is je interesse gewekt?

Wil je graag meer informatie over onze spoedcursus om je rijbewijs zo snel mogelijk te halen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen graag meer over het halen van je rijbewijs. Je kan ons bereiken via het telefoonnummer 071-2032132. Onze medewerkers staan je graag te woord. Contact opnemen kan ook via het contactformulier op de website of via info@rijschooldeleidse.nl. Schakel ons in en haal je spoedcursus voor je rijbewijs binnen no-time!