Rijschool

Hoog slagingspercentage

Kan je niet wachten om rond te rijden met je rijbewijs op zak? Wij van rijschool De Leidse helpen je graag om zo snel mogelijk de weg op te gaan. Met onze ervaren en betrouwbare rijinstructeurs ga je met een fijn gevoel de weg op. Bij rijschool De Leidse maken we gebruik van een fraaie en sportieve lesauto. Deze is met zijn schone motor en lage CO2 uitstoot ook nog eens ontzettend milieuvriendelijk. De lesauto is voorzien van allerlei moderne snufjes, zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera, een startstopsysteem, een radio/cd-speler met iPod aansluiting en een uitgebreide TomTom navigatiesysteem. Daarnaast hebben we ook instructiefilmpjes, digitale verkeersbordentrainer en digitale plattegronden beschikbaar voor op de iPad. Doordat wij al deze mogelijkheden bieden, staan we bekend als een betrouwbare en moderne rijschool.

Waarom moet je kiezen voor onze rijschool?

Het kiezen van een geschikte rijschool kan een moeilijke keuze zijn. Dit snappen we maar al te goed. Bij onze autorijschool De Leidse zijn we al overtuigd van ons kunnen. Nu jij nog! We zetten daarom graag voor je op een rijtje waarom je zou moeten kiezen voor rijschool De Leidse:

  • Diverse rijlespakketten
  • Spoedcursus of opfriscursus is geen probleem
  • Sportieve en moderne lesauto
  • Hoog slagingspercentage
  • Rijles op maat

Rijles op maat

Bij rijschool De Leidse vinden we het belangrijk dat de rijlessen worden aangepast aan de klant. Zo kan de les variëren van 60, 90 tot 120 minuten. Dit ligt aan het onderwerp dat die dag wordt behandeld en het concentratievermogen van de leerling. Last van erge spanningen of van faalangst? Ook daarvoor ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. Onze rijinstructeurs leren je op eigen tempo het voertuig besturen en maken je bekend met alle verkeersregels. Via de digitale instructiekaart die we bij onze rijschool hanteren kan je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

rijschool

Benieuwd geworden?

Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk de weg op? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan je graag te woord. Bel ons via 071-2032132 of stuur een mail via info@rijschooldeleidse.nl Direct een rijles aanvragen kan ook gemakkelijk via de website. Zien we je snel bij onze rijschool?