Autorijschool

De juiste autorijschool voor jou

Autorijschool De Leidse helpt je zo snel mogelijk de weg op. Met onze betrouwbare rijinstructeurs met jarenlange ervaring is het halen van je rijbewijs een fluitje van een cent. Bij onze autorijschool rijden wij in fraaie en sportieve lesauto’s Deze zijn door hun schone motor en lage CO2 uitstoot bijzonder vriendelijk voor het milieu. Ook zijn onze lesauto’s voorzien van achteruitrijcamera’s en parkeersensoren. Daarnaast is deze auto voorzien van een uitgebreid TomTom navigatiesysteem, een startstopsysteem en een radio/cd-speler met iPod aansluiting.

Kies jouw pakket

Bij autorijschool De Leidse vinden we het belangrijk dat we rijlessen geven die bij jou passen. Zo hebben we diverse rijlespakketten, maar kan je bij onze autorijschool ook terecht voor een spoedopleiding of opfriscursus. Te weinig lessen in je pakket? Kies dan een van de voordeelbundels. Juist lessen te veel? Geef deze dan makkelijk door aan bekenden.

Kom bij onze autorijschool je faalangst te boven

Ben je erg gespannen of heb je last van faalangst? Vertel dit dan aan ons en dan passen we hierop onze lessen aan. We willen dat het voor iedereen mogelijk is om zijn of haar rijbewijs te halen. Onze ervaren en betrouwbare rijinstructeurs zorgen ervoor dat je les volgt op jouw tempo. Tijdens de les wordt er gekeken waar je angst vandaan komt en helpen we je deze onder controle te krijgen. Samen zorgen we ervoor dat je met een zeker gevoel achter het stuur kruipt.

Waarom kiezen voor autorijschool De Leidse?

Onze autorijschool is een begrip in Leiden en omgeving. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een scherpe prijs staat bij ons voorop. We zetten alle voordelen nog even voor je op een rijtje:

    • Diverse lespakketten tegen scherpe tarieven
    • Ervaren rijinstructeurs
    • Moderne lesauto’s
    • Spoedopleiding en opfriscursus mogelijk
    • Theorie-examen materiaal beschikbaar

autorijschool

Zien we je binnenkort in een van onze lesauto’s

Wil je snel en voordelig je rijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool De Leidse aan het juiste adres. Wil je meer informatie of direct een rijles inplannen? Neem dan contact op via 071-2032132 of stuur een mailtje via info@rijschooldeleidse.nl.  Aarzel niet en kies voor onze autorijschool.