Theorie oefenen

Slaag snel voor je theorie-examen

Je theorie oefenen doe je bij rijschool De Leidse. Heb je moeite met het theoriegedeelte van je rijbewijs? Bij rijschool De Leidse helpen we je graag. Veel van onze leerlingen vonden het theorie-examen vrij pittig. Daarom bieden we diverse leermiddelen aan, zodat ook jij slaagt. Oefenen voor je theorie-examen kan klassikaal, digitaal en door middel van de theorieboeken.

Vind alles wat je nodig hebt op de webshop theorie-leren.nl

Op de webshop theorie-leren.nl is al het materiaal beschikbaar waarmee jij makkelijk je theorie kan oefenen. Zo kan je hier terecht voor theorieboeken, cd-roms en examentrainingen. Deze heb je binnen enkele dagen in de bus. Oefen je liever je theorie online, dan kan dit via de iPakketten. Bestel je een van deze digitale producten, dan krijg je een mail met een toegangscode zodat je direct kan starten met oefenen.

Oefen je theorie onderweg

Op de webshop van theorie-leren.nl kan je ook oefenexamen bestellen voor op je smartphone. Je theorie oefenen kan nu altijd en overal. Je kan kiezen uit een 4 tot 10 examens en deze werken op alle smartphones. Je ontvangt je inlogcode via email en kunt direct aan de slag! Wil je liever thuis aan het werk, maar heb je weinig tijd? Bekijk dan het aanbod speed-theorie. Deze speedtheorie is een krachtige en bondige internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.

theorie oefenen

Al vele geslaagden

Via onze webshop zijn er inmiddels al vele mensen geslaagd voor zijn of haar theorie. Op veel van onze producten geven we zelfs een 100% slagingsgarantie. Benieuwd waarom je moet kiezen om klassikaal of via de producten van rijschool De Leidse te oefenen?

    • Klassikaal oefenen in kleine groepjes
    • Leer onderweg op je smartphone voor je theorie
    • Direct oefenen via ons digitale aanbod
    • Op vele producten 100% slagingskans
    • Snel je theorie op zak met de speedtheorie

Benieuwd naar ons theorie aanbod?

Wanneer je meer wilt weten over onze producten uit de webshop of het volgen van klassikaal les, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier op de website, maar je kan ons natuurlijk ook altijd bellen. We zijn bereikbaar via 071-2032132. Je theorie oefenen doe je bij rijschool De Leidse!